Nu online je gegevens aangifte inkomstenbelasting 2018 aanleveren!

Direct online je gegevens aanleveren voor je aangifte inkomstenbelasting 2018? Klik op het plaatje!

online, belastingaangifte, aangifte inkomstenbelasting 2017, inkomstenbelasting
 
Met dit formulier kan je je gegevens voor de aangifte inkomstenbelasting 2018 aanleveren aan Roderick Vinck van Administratiekantoor OKV.

Met het invullen van het formulier verzoek ik je vriendelijk de vragen zorgvuldig te beantwoorden. Wanneer een vraag op jou (of je partner) van toepassing is kan je je gegevens uploaden bij de betreffende vraag. De checklist is gebaseerd op de meest voorkomende situaties, maar is niet per definitie compleet.

Wanneer er nog informatie is, dat mogelijk van belang is voor de aangifte inkomstenbelasting, waarover je twijfelt, dan kan je deze uploaden bij de laatste vraag. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een uitdraai van de voor ingevulde aangifte die de Belastingdienst aan je verstrekt.

Indien je dit jaar voor het eerst jouw aangifte door ons laat verzorgen wil ik je vragen om ook een kopie van jouw legitimatie en aangifte inkomstenbelasting 2017 mee te zenden (en bij sterk wisselende inkomens ook 2016 en 2015).

Met het invullen en verzenden van dit formulier ga je akkoord met de Algemene voorwaarden OKV van Administratiekantoor OKV en stem je in met het gebruik van een Google drive account. De kosten voor het opstellen van de aangifte inkomstenbelasting zullen door ons worden beoordeeld op basis van de ingeleverde gegevens en de factuur zal bij de concept jaarcijfers worden verstrekt.

Wist je dat wanneer je voor 1 april aangifte doet, de Belastingdienst voor 1 juli zal reageren.

Alvast bedankt voor het invullen van de checklist. Wij gaan zo spoedig mogelijk aan de slag om de aangifte inkomstenbelasting 2018 te verwerken.

Wil je niet online je gegevens invullen en aanleveren?

Klik op download checklist om de checklist te krijgen en stuur je gegevens per post of email naar mij op.

Voor aanvullende vragen kan je mij bereiken op 06-33945830. Aanvullende gegevens kan je ook mailen naar [email protected]