Starters. Waar te beginnen?

Je hebt een goed idee. Je bent enthousiast. Starters willen graag direct beginnen. Er komt van alles op je af in een korte periode. Zo moet je een bedrijfsnaam verzinnen. Een logo creëren. Of een fijne werkplek zien te vinden. Deze voorbeelden zijn slechts een aantal van die zaken die goed geregeld moeten worden. En wat te denken van de administratieve kant. Deze begint natuurlijk ook al direct. Bij veel van deze zaken helpen wij je graag op weg, vanaf het allereerste begin. Ze zeggen niet voor niks: “een goed begin is het halve werk”.

Wij hebben een starters service. Speciaal voor die starters die een goed begin willen maken en niks willen missen van de voordelen van het ondernemerschap.

Starters

De starters service:

Het introductiegesprek

Zoals het woord eigenlijk al zegt. Het introductiegesprek zal voornamelijk zijn ter introductie. Hierin kunnen we goed kennis maken. We leggen dan de basis voor (eventuele) verdere samenwerking. Je krijgt uitleg over onze handelswijze rondom dit starterspakket en de vervolgstappen.

De mogelijkheden tot ondersteuning

Vervolgens komt er als ondernemer direct heel veel op je af. Wij beschikken over een aantal mogelijkheden om je te ondersteunen. Voornamelijk op het administratieve gedeelte van de onderneming. In deze vervolgstap overleggen we de wensen die je hebt en de globale dingen waar je in het begin op moet letten. Ook beschikken we over een netwerk dat van pas kan komen voor aanvullende zaken die je wilt regelen.

Een opzet administratie & Tips

Daarna zullen wij je helpen om een begin te maken in de administratie die elke ondernemer zal moeten bijhouden. Aan welke eisen voldoet een factuur. Hoe kan ik het beste mijn zaken administreren. Welke kosten zijn allemaal aftrekbaar en welke niet. Waar zitten je belangrijkste aftrekposten als Zzp’er en wanneer kan je hier gebruik van maken.

Back-up “kleine” vragen

Tot slot zullen wij je, tot een jaar na het eindigen van de starters service, bijstaan met het beantwoorden van “kleine” vragen. Kleine vragen vind je ook verderop op deze website bij “veelgestelde vragen”. Ontbreekt je vraag daar? Dan horen we dit graag van je. Uiteraard zullen we altijd je vragen beantwoorden zolang je klant bent.

 

Jij wilt toch ook graag voortvarend beginnen? Nu is dat mogelijk met de starters service!