Belastingaangifte voor particulieren

Belastingaangifte nog steeds niet leuk en ook niet makkelijker?

Administratiekantoor OKV kan de belastingaangifte voor je verzorgen. Wij bieden je graag een volledige aangifteservice aan, zodat je je hier niet meer druk over hoeft te maken.

Het kost je een minimale inspanning om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Je hoeft alleen een keuze te maken uit een van de onderstaande 7 klantenprofielen. Kies het profiel dat het beste bij je situatie past en geef dit aan ons door. Loop ook vast de checklist door die je hier kunt downloaden. Natuurlijk kunnen wij deze ook per post of email toesturen.

De rest doen wij voor je.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Invullen aangifte inkomstenbelasting
  • Altijd een vertrouwd gezicht
  • Goede communicatie
  • Keuze uit volledig digitaal of per post
  • Elk jaar een duidelijke checklist per e-mail
  • Snelle verwerking
  • Definitieve versie ingebonden per post

 

Direct online je gegevens aanleveren voor je belastingaangifte? Klik op het onderstaande plaatje!


 

Aanvullende diensten naast de belastingaangifte

Wij kunnen je ook helpen met de aanvullende zaken rondom de belastingaangifte. Bijvoorbeeld de voorlopige aanslag aan het begin van het jaar om alvast maandelijks een gedeelte van je belasting teruggave te ontvangen. Of het aanvragen van uitstel om later aangifte te kunnen doen en het aanvragen dan wel het corrigeren van toeslagen die je mogelijk kan ontvangen.

In het onderstaande plaatje staan onze aanvullende diensten overzichtelijk weergegeven.
Belastingaangifte, profielen, checklist, voorlopige aangifte, toeslagen, zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebonden budget, uitstel

 

Cryptocurrency Markt

Ben je actief op de enorm hard groeiende Cryptocurrency Markt? Het is relatief nieuw in de wereld van de belastingaangifte, maar er is ook snel een fout mee gemaakt. Het is ook nog de vraag of de Belastingdienst deze gegevens al automatisch verwerkt in de voor ingevulde belastingaangifte. Voorkom daarom problemen en laat ons je helpen om dit zorgvuldig te verwerken in je belastingaangifte.