Inhuren administratief medewerker

Heb je weleens gedacht aan het inhuren van een administratief medewerker als je problemen hebt met de bezetting? Ben je een grote organisatie met veel personeel? Of een klein bedrijf maar wel met het gemak van een administratief medewerker in dienst? Iedereen kan natuurlijk een paar dagen ziek zijn, dat is geen ramp. Maar als dit een langere periode betreft, er tijdelijk arbeidsongeschiktheid ontstaat of bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof opgevangen moet worden, is dit een ander verhaal.
 
Administratiekantoor OKV bied je de oplossing voor jouw probleem!
inhuren medewerker
 
Het is mogelijk om bij ons een administratief medewerker in te huren voor op jouw locatie. Deze medewerker voegt zich makkelijk in de organisatie en helpt je tijdelijk met de administratieve klussen. Als het eigen personeel weer inzetbaar is ronden wij de klus netjes af en dragen deze over.
 

Je kan een administratief medewerker inhuren, waar heeft deze medewerker ervaring mee?

  • Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Inboeken en verwerken van bankafschriften alsmede inkoop- en verkoopfacturen
  • Aangifte omzetbelasting
  • Controleren en afsluiting van de administratie

 
Deze medewerker kan je al vanaf een halve dag inhuren. Uiteraard kan het ook voor meer uren, of voor een vast aantal uren per week of maand voor een bepaalde periode.
 

Alleen ondersteuning bij de verwerking? Controle door een accountant?

Ook voor de kleine ondernemer is het mogelijk voor ons om je bij te staan bij de verwerking van de boekhouding. Of als de ondernemer die een accountant de controle en jaarrekening laat opmaken, maar niet zelf de boekhouding wilt verwerken. Is het mogelijk om gebruik te maken van het inhuren van een administratief medewerker. Wij zijn zelfs beschikbaar om onze mede administratiekantoren of accountantskantoren uit de brand te helpen.
 

Behoefte aan een administratief medewerker? Wij zoeken graag samen met jou de beste oplossing voor jouw situatie.

 
Meer informatie over de prijzen kan je vinden op Tarieven.
 
Geen behoefte aan het inhuren van een medewerker, maar wil je je administratie uitbesteden. Kijk dan bij de administratie voor ondernemers.
 

Wil je ons bereiken? Vul het “Bel mij terug” formulier in.

 
Geen zin in het contactformulier? Stuur dan een bericht via WhatsApp naar 06-33945830 of bel direct naar 06-33945830.
 

Bel mij terugGeen zin om het contactformulier in te vullen? Bel direct naar 06-33945830 (ook een bericht via WhatsApp is mogelijk).