Startende ondernemers

Administratiekantoor OKV helpt de startende ondernemer graag op weg!

Je hebt een goed idee. Je bent enthousiast. Jij als startende ondernemer wil graag direct beginnen. Er komt van alles op je af in een korte periode. Zo moet je een bedrijfsnaam verzinnen. Een logo creëren. Of een fijne werkplek zien te vinden. Deze voorbeelden zijn slechts een aantal van die zaken die goed geregeld moeten worden. En wat te denken van de administratieve kant. Deze begint natuurlijk al direct. Bij veel van deze zaken helpen wij je graag op weg, vanaf het allereerste begin. Ze zeggen niet voor niks “een goed begin is het halve werk”.

Denk je dat de starters service jou op weg kan helpen? Bel direct voor een afspraak naar 079-7200999.

startende ondernemer

Starters service

  • Introductiegesprek
  • Mogelijkheden tot ondersteuning
  • Opzet administratie
  • Handige tips
  • Back-up advies “kleine” vragen

Introductiegesprek

Zoals het woord eigenlijk al zegt. Het introductiegesprek zal voornamelijk zijn ter introductie. Hierin kunnen we kennis maken. We leggen de basis voor (eventuele) verdere samenwerking. Je krijgt uitleg over onze handelswijze rondom dit starterspakket en de vervolgstappen.

Mogelijkheden tot ondersteuning (samen met introductiegesprek)

Vervolgens komt er als ondernemer direct heel veel op je af. Wij beschikken over een aantal mogelijkheden om je te ondersteunen. Voornamelijk op het administratieve gedeelte van de onderneming. In deze vervolgstap overleggen we de wensen die je hebt en de globale dingen waar je in het begin op moet letten. Ook beschikken we over een netwerk dat wellicht van pas kan komen voor aanvullende zaken.

Opzet administratie & Tips

Daarna zullen wij je helpen om een begin te maken in de administratie die elke ondernemer zal moeten bijhouden. Aan welke eisen voldoet een factuur. Hoe kan ik het beste mijn zaken administreren. Welke kosten zijn allemaal aftrekbaar en welke niet. Waar zitten je belangrijkste aftrekposten als Zzp’er en wanneer kan je hier gebruik van maken.

Back-up “kleine” vragen (samen met Opzet administratie & Tips)

Tot slot zullen wij je tot een jaar na het eindigen van de starters service bijstaan met het beantwoorden van “kleine” vragen. Kleine vragen vind je ook verderop op deze website bij “veelgestelde vragen”. Ontbreekt je vraag daar? Dan horen we dit graag van je. Uiteraard zullen we altijd je vragen beantwoorden zolang je klant bent.

Je hebt geen behoefte aan de starters service

Ben je al gestart of is de starters service niks voor jou. Kijk dan voor meer informatie op de pagina voor ondernemers. ZZP’ers kunnen ook meer informatie vinden op de ZZP pagina.

Wil je ons bereiken? Vul het “Bel mij terug” formulier in.

Geen zin in het contactformulier? Stuur dan een bericht via WhatsApp naar 079-7200999 of bel direct naar 079-7200999.

Bel mij terugGeen zin om het contactformulier in te vullen? Bel direct naar 079 72 00 999