Over Administratiekantoor OKV

Administratiekantoor OKV is een jong en klein administratiekantoor in Zoetermeer en omstreken. Wij willen je een vertrouwd gezicht bieden voor al je financiële zaken. Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht. Administratiekantoor wordt geleid door Roderick Vinck. Met mijn ervaring in de branche sta ik klaar om je persoonlijk en goed van dienst te zijn. Ik ben te bereiken via 079-3428555 of 06-33945830 (ook via WhatsApp).

Roderick Vinck van Administratiekantoor OKV

Roderick Vinck
 

Samenwerking

Wijnkamp & Keulers

Voor de fiscale en juridische ondersteuning en advisering werken wij samen met de heer mr W.P. Keulers en mevrouw mr M.A. de Oude van Wijnkamp & Keulers Fiscaal Juristen Zoetermeer B.V. en Wijnkamp & Keulers Advocaten Belastingkundigen B.V.. Hierdoor kunnen we je een nog betere en completere service bieden. Kijk voor meer informatie over Wijnkamp & Keulers op de onderstaande website.
 
www.keulers.nl
 

Maatschappelijke betrokkenheid

 

Zoetermeer On Stage

ALLES MAG JE WORDEN. BEHALVE ONGELUKKIG. BELOOFD?
 
Zoetermeer On Stage is een platform voor de VMBO leerlingen van het Stedelijk College, Oranje Nassau College Clauslaan, Oranje Nassau College Parkdreef. Leerlingen krijgen de gelegenheid om op het “Beroepenfeest” in contact te komen met een beroep naar keuze. Het doel voor de leerlingen is om meer inzicht te krijgen in wat ze later willen worden. Het is op de middag van het beroepenfeest de bedoeling dat leerlingen met bedrijven een match maken. Een match betekent dat de betreffende leerling op de Doe Dag naar het bedrijf gaat. Leerlingen krijgen de gelegenheid om te kijken hoe ze daar werken en om een beter inzicht te krijgen naar wat het gekozen beroep inhoudt.
 
Administratiekantoor OKV (voorheen Administratiekantoor Wijnkamp & Keulers) zet zich sinds 2014 in tijdens Zoetermeer On Stage om de leerlingen een beter inzicht te geven in het beroep van boekhouder. Wij zijn heel enthousiast om hier jaarlijks onze bijdrage aan te leveren.
 
Kijk voor meer informatie op www.zoetermeeronstage.nl

Administratiekantoor OKV actief bij Zoetermeer On Stage
 

Wil je ons bereiken? Vul het “Bel mij terug” formulier in.

 
Geen zin in het contactformulier? Stuur dan een bericht via WhatsApp naar 06-33945830 of bel direct naar 079-3428555 of 06-33945830.
 

Bel mij terugGeen zin om het contactformulier in te vullen? Bel direct naar 079-3428555 of 06-33945830 (ook een bericht via WhatsApp is mogelijk).